Lediga tjänster

Vi söker nu en redovisningskonsult till vårt team!

Du kommer arbeta med allt från löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar till mer kvalificerad rådgivning. Erfarenhet från tidigare arbete på revisions- eller redovisningsbyrå är självklart meriterande. Vi arbetar med digitala flöden, varför vi förutsätter att du också vill arbeta digitalt.

Du kommer få eget kundansvar med flertal kunder inom olika branscher. Vi ser därför att du är ansvarstagande, har ett personligt engagemang och van att arbeta självständigt. Vi hoppas att du vill utvecklas i din roll hos oss.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Malmö, nära Drottningtorget. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans!

Vi tror att du:
• har kunskap i löpande bokföring och har lämplig högskoleutbildning
• har arbetat inom redovisningsbranschen tidigare med minst tre till fem års erfarenhet
• kan göra bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• är en teamspelare men även tar eget ansvar
• kan arbeta strukturerat och noggrant
• kan svenska och engelska i tal och skrift

Om oss:
Trojadus konsult AB är den lilla redovisningsbyrån med det stora engagemanget. Vi erbjuder kvalificerade tjänster åt alla former av bolag, såväl befintliga som nystartade.

Idag är vi fyra redovisningskonsulter och en lönekonsult. Vi är auktoriserade och medlemmar i Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. Vårt mål är att skräddarsy en anpassad lösning som passar dig och ditt företag.

Vi riktar oss i första hand mot små och medelstora ägarledda företag. Våra tjänster utförs antingen ute hos kunden eller på vårt kontor beroende på kundens behov. Vi använder oss av olika leverantörers programvaror så som VISMA, Bokio, Fortnox, Pyramid m fl. Vi har ett stort närverk med affärsjurister, skattekonsulter, revisorer och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk.

Ansökan:
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! I ansökan ser vi gärna ett tydligt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är vår nästa team-medlem. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till: johan.wallin@trojaduskonsult.se

Har du frågor, ring Johan Wallin 0734-353547.